Show info + Close info -

This apartment was designed for a young couple with a child. It is located in a quiet green district. The apartment features high ceilings and windows only on the one side. Therefore, the light levels divide the apartment into two parts. The most illuminated part includes a kitchen united with a living space, a two-level kids’ room, a master bedroom and a home office which will be later transformed into another kids’ room for the second child.

The bedroom and the home office are separated from the living room by a sliding glass door construction which maximizes light and when open makes the home office and the living room one space. In the less illuminated part one can find water closets, a hall equipped with roomy storage system and a utility room.

The finishing of the apartment focuses on combining contrasting textures−warm wood, deep purple textile and grey-green resin flooring which visually unites all the rooms. The pieces of furniture were specially designed for each room and satisfy the customers’ needs. The apartment is decorated with a range of unique prints developed exactly for this space.

Year: 2016
Location: Minsk

developed by Pasha Tereshkov & VOLNA